Искрена исповед на мажена жена: И покрај тоа што ме сака со сето срце, го изневерувам бидејќи не ме задоволува…

Loading...

Жена незадоволна од својот сексуален живот во  брак  одлучила да проговори. Многумина ја осудуваат  поради  одлуката да биде неверна, но  нејзе и  била потребна промена.Во исповедта објавена на порталот Дејли Стар, оваа жена признала дека никогаш не доживеала оргазам и дека и  недостасува страст  во животот. Ова е нејзината исповед.
„Тој  е прекрасен, но меѓу нас нема страст. Кога имаме секс јас мислам за тоа што  да си купам во наредниот шопинг или која песна ќе оди во позадина за време на мојот погреб. Ги испушта најлошите можни звуци и потоа едвај изговара: како  ти  беше?. Секако  секој пат  лажам дека било одлично.
Мислам дека и  двајцата сме свесни за тоа дека нема да ме доведе до оргазам, па дури  и  да водиме непрекинато љубов до  Божиќ. Последицата од тоа е моето  неверство  затоа што нашата врска е така проклето здодевна. Ми  се допаѓаат  момци кои  претставуваат тотална спротивност на мојот маж.

Мојот сегашен љубовник беше во затвор поради  кражба, а останатите беа измамници, со  широки раменици и трговци на автомобили. Свесна сум дека тие не се најдобар избор, но  не можам против тоа. Со  љубовникот имам нескротлив секс и  се чувствувам во потполност исцрпена после нашите попладневни сесии во мојот брачен кревет.
Мојот сопруг се враќа дома доцна навечер и  тогаш главно  се преправам дека спијам. Ме јаде грижата на совест.
Неодамна бевме на забава и  го слушнав како  му  вели на пријателот дека ме сака со  сето  срце и  дека не би  поднел доколку  нешто  би  ни  се случило. Се чувствувам ужасно бидејќи  го изневерувам и не знам што да правам“, напишала таа во  својата исповед.Во исповедта објавена на порталот Дејли Стар, оваа жена признала дека никогаш не доживеала оргазам и дека и  недостасува страст  во живот

loading...