ИСКРЕНО ПРИЗНА: Жељко Јоксимовиќ ОТКРИ нешто за својот брак со Јована…

Loading...

Жељко Јоксимовиќ проговорил за својот однос со сопругата Јована, за која кажува дека му ги унапредила сите аспекти во животот! Во интервјуто за новогодишниот магазин „Story“ истакнува дека брачната заедница за него не претставува само формалност.„Традиционален сум и за мене бракот е само парче хартија. Бракот е микрозаедница од чија количина љубов, толеранција, внимание и радост, зависи атмосферата во семејството и многу други задоволства. Среќен е секој кој покрај себе има партнер кого го сака и едвај чека да го види и да го подели своето време со него“- кажува Жељко и додава…
„Јована е прекрасна сопруга, партнер, мајка, пријател, вистинска поддршка, моја љубов… Нејзините совети и сугестии кога станува збор за работата често се драгоцени и од кога се појави таа, мојот живот го промени во најдобра смисла“- заклучува Јоксимовиќ.
Поп пејачот тврди дека наклоноста на жените од публиката не се променила ни откако ставил прстен на раката.
„Тоа нема никаква врска дали сум во брак или не, јас повторно на моите јавни настапи им покажувам на нив големо почитување. Жените се прекрасни суштества, родени се да бидат сакани, почитувани… Мојата публика е главно од женскиот пол и сум многу горд на количината љубов која ја емитуваат спрема мене“…„Традиционален сум и за мене бракот е само парче хартија. Бракот е микрозаедница од чија количина љубов, толеранција, внимание и радост, зави

loading...
Loading...