Исламистите смеат да ги силуваат девојчињата кои уште не се во пубертет!

Исламската држава објави прирачник „Прашања и одговори за заробениците и робовите“ во кој ги советува своите борци како да тепаат и злоставуваат заробени жени!Исламската држава објави прирачник „Прашања и одговори за заробениците и робовите“ во кој се даваат упатства како борците да купуваат и продаваат жени и девојчиња кои се заробени и како да се силуваат дури и оние кои не се во пубертет.
Прирачникот се прошири на Твитер меѓу постарите водачи, а маскирани борци истиот и го делеле.
Едно од прашањата е „Дали е дозволено да се има полов однос со робинка која уште не влегла во пубертет?“
Одговорот глади дека е дозволено ако таа е „соодветна за однос“.  Жените робови е дозволено да се продаваат, купуваат и поклнуваат. Исто така смеат и да се тепаат ако не се дисциплинирано, но не по лице.
 Исламската држава објави прирачник „Прашања и одговори за заробениците и робовите“ во кој се даваат упатства како борците да купуваат и

Пронајдете не на следниве мрежи: