Исповед на Ана од Белград: Пенисот му беше во мојот задник и тогаш…

Аналниот секс и понатаму претставува табу тема. Сепак, додека многу девојки не се осудуваат ниту да пробаат, најчесто поради предрасуди кои ги имаат, другите нешто похрабри па пробуваат иако некогаш не е се како што треба.Се поголем број на луѓе одлучуваат да ја споделат во јавност, како добрите така и лошите искуства, а една млада девојка од Белград, Ана посакала своето не така убаво искуство во аналниот секс да го испрати на редакцијата на „Телеграф“.
Како што вели, својата исповед одлучила да ја сподели со сите по наговарање на другарката, но за да не се најде во непријатна ситуација сакала да остане анонимна.
„Мојот поранешен дечко никогаш не пробал анален секс, (јас да три пати) и една ноќ, додека се галевме и пиевме кај него, по малку опијанети одлучивме тоа да го пробаме. Лежев на стомак, а тој беше на мене и се беше добро додека не сфатив дека заспал од алкохолот, и тоа со пенисот во мојот задник. Така пијан со својата тежина лежеше врз мене. Од мака заплакав и чекав пенисот да му се опушти. Денес кога ќе се сетам на сето тоа ми е смешно, но тогаш во тој момент бев очајна“, раскажала таа.Се поголем број на луѓе одлучуваат да ја споделат во јавност, како добрите така и лошите искуства, а една млада девојка од Белград, Ана посакала св

Пронајдете не на следниве мрежи: