ИСПОВЕД: Не знам чије е детето, а не се знае кој е полош од потенцијалните татковци!

Loading...

Ниту една од моите другарки не се нашла во слична ситуација и не знам каде да се обратам…Проблемот е што навистина го сакам ова бебе, но моето момче секогша зборуваше дека ќе ме остави, ако го заробам на тој начин. Работите дополнително ги компликува фактот дека не сум сигурна кој е таткото. Најверојатно е тој, но може да биде и неговиот другар или пак, колегата од работа.
Во периодот по Божиќ ми беше многу досадно и ги менував партнерите иако бев во врска. Сос екој од нив имав секс, но не користевме кондом знам кога со кој спиев, и се укажува дека таткото е мојот дечко, но не сум сигурна.
Пред некој ден ми рече дека му изгледам здебелено, а јас реков дека јадам доста благо.

 
Која мојата најдобра другарка правеше крштевка на своето дете, му реков да го земе малиот за да ги сликам заедно. Не сакаше да го направи ни тоа.
Ситуацијата со останатите двајца не е подобра. Колегата е веќе оженет и има четири деца,а другар му на мојот дечко не е сериозен. Толку од моите избори.
Не знам што да правам…Проблемот е што навистина го сакам ова бебе, но моето момче секогша зборуваше дека ќе ме остави, ако го заробам на тој начин. Работите дополнително

loading...