ИСПОВЕД: Со дечко ми конечно најдовме девојка за тројка: Но се случи нешто НЕОЧЕКУВАНО!

Loading...

Моногамијата е нереална, некои би рекле, други дека е преценета. Полигамијата, според мислењето на многумина, е далеку поприродна. Сепак, во денешно време секој неконвенционален сексуален однос, кој опфаќа повеќе од два партнери се смета за егзибиционизам.Исповеста на една млада девојка, крена прашина… Прочитајте за што се работи:
„Не познавам многу полигамни парови. Со дечко ми сме во среќна врска и од самиот почеток, навистина уживавме во нови искуства. Не се врзавме стриктно еден за друг, а еднаш во еден разговор, добивме идеја да најдеме девојка, која би сакала да ни се придружи во нашите мали авантури.
Секако мислевме на секс и да пробаме нешто ново.
Еден ден, на улица, налетавме на стара школска другарка на дечко ми. Таа совршено одговараше на она што го баравме.
На една журка флертуваше со мене и мојот дечко, и тоа беше очигледно дека сака да се забавува.
По неколку часа, почнавме да разменуваме страсти. Сексуалната напнатост беше толку силна. Беше фантастично!
Почнавме често да го правиме тоа.

Буквално сите тројца бевме во врска. Таа со време не запозна и со нејзините родители, и емотивно се врзавме за неа. Иако немавме такви намери. Тогаш мојот дечко ме запроси. Пред неа. Секако не се двоумев, и побарав од неа да ни биде кума.
Но, таа по некое време почна да не одбегнува.
Ни беше многу тешко. Прекунавме да комуницираме. Никогаш не помисливме дека толку многу може да се врземе за трета личност емотивно…“Исповеста на една млада девојка, крена прашина… Прочитајте за што се работи:
„Не познавам многу полигамни парови. Со дечко ми сме в

loading...