ИСТРАЖУВАЛ НИЗ СТАРИТЕ ГРОБИШТА: Тоа што го пронашол, ќе ви ја замрзне крвта во вените!

Loading...

Посетувањето на гробиштата од време на време може да биде добар потсетник дека нема да бидеме долго на оваа планета. Тоа е навистина депресивна мисла, но може да служи и како инспирација да ги унапредиме своите животи и животите на луѓето околу нас.Сепак, многу ретко се случува при посетата на гробишта да дојдете во контакт со остатоци од луѓе. За жал, корисник на Редит CynicalSoup е еден од малобројните.
На почетокот на месецов, CynicalSoup ги посетил локалните гробишта некаде во Алабама.

Како што може да замислите, посетата почнала прилично едноставно и здодевно.
Така и било се додека е забележал дека на некои гробови не им е добро затворена плочата.

Како во некои од нив да било влегувано во последниве години…

 

Кога погледнал малку од поблизу, корисникот на Редит бил „поздравен “ со следната глетка: Избледен бел хорор од човечки коски.

Подобро да „збришиш“ од таму што побрзо, другар!

За среќа ниту еден скелет не го бркал CynicalSoup на гробиштата. Всушност тоа што видел човечки коски е многу чудно за модерните американски гробишта. Сепак, многу ретко се случува при посетата на гробишта да дојдете во контакт со остатоци од луѓе. За жал, корисник на Редит CynicalSoup е еден од м

loading...