Истражување: Дали е вистина дека девојките со големи гради први се мажат?

Loading...

Постојат неколку теории создадени од неколку светски истражувања кои велат дека девојките со големи гради први се мажат. Дали тоа е навистина така?!Според едно истражување направено во Чикаго, девојките кои имаат поголеми гради имаат поголем степен на интелегенција. 
Со поголемиот степен на интелегенција тие позрело размислуваат за својата иднина и побрзо сакаат да ја обезбедат, па затоа се решаваат да зачекорат пред олтарот. 
Девојките со мали гради имаат низок степен на интелегенција според истражувањата и тие се склони кон луди забави и дружења, па се уште не се подготвени да запливаат во брачните води и на некој начин да си ја обезбедат својата иднина. 
Исто така ова истражување во Чикаго покажува дека девојките со поголеми гради изгледаат по женствено, па своите партнери ги потсетуваат на нивната мајка. Градите секогаш биле синоним за жена и мајка. 
Друга теорија поткрепена со ова истражување покажува дека девојките кои имаат големи гради се поженствени во кревет, па веднаш ги освојуваат мажите и запливуваат во брачните води. 
Што мислите вие, мооже да потврдите дека ова истражување е точно или сепак се зависи од тоа на кој пат ќе не однесе животот и дека ништо не е поврзано со големината на женските гради?!Според едно истражување направено во Чикаго, девојките кои имаат поголеми гради имаат поголем степен на интелегенција. 
Со поголемиот

loading...
Loading...