Итно морала да го напушти студиото: Додека ја снимала новогодишната програма ѝ јавиле дека..

Loading...

Додека ја снимала новогодишната програма, на пејачката ѝ ја ограбиле куќата, а штом ја слушнала таа непријатна вест, таа го напуштила студиото.Една од најстарите ѕвезди на „Гранд“ Светлана Танасиќ, попозната како Биг Мама, доживеала вистинска непријатност неодамна додека ја снимала новогодишната програма на ТВ „Пинк“.
Соседите ѝ јавиле  дека куќата ѝ е ограбена, а штом слушнала Светлана веднаш го напуштила студиото.
„Првите соседи ја побарале да и јават дека некој упаднал во нејзината куќа и дека јавиле во полиција да пријават. Иако и  велеле да се смири и дека тие ќе бидат во куќата додека таа не се врати од снимањето, пејачката во истиот момент ги собрала работите и отишла дома“, изјавил извор близок на пејачката.Една од најстарите ѕвезди на „Гранд“ Светлана Танасиќ, попозната како Биг Мама, доживеала вистинска непријатност неодамна додека ја сни

loading...
Loading...