Иван Исцелител донираше во тениски клуб во Куманово

Loading...

Како што веќе и е познато на МАКЕДОНСКАТА и СВЕТСКАТА јавност нашиот божји човек Иван Исцелител со години наназад донира во хуманитарни цели во наш

loading...
Loading...