Иванов на средби со жителите на Лисиче, Ново Лисиче и Аеродром

Loading...

Актуелниот и кандидат за претседател на ВМРО-ДПМНЕ и Коалицијата „За подобра Македонија“ Ѓорге Иванов, денес оствари средби со жителите

loading...
Loading...