Избодена новинарка на московско радио

Засега непознат маж влегов во станицата на московско радио и нападнал една новинарка, при што ја избодел во врат.Засега непознатиот маж, азилант, наоружан со нож најпрво ја навредувал а потоа и ја избодел во пределот на вратот со нож новинарката, Татијана Фелгенгауер, која се обидела да го спречи да влезе во просториите на „Ехо радио Москва“

Напаѓачот е совладан и предаден на обезбедувањето на радиото.
Засега непознатиот маж, азилант, наоружан со нож најпрво ја навредувал а потоа и ја избодел во пределот на вратот со нож новинарката, Татијана Фелг

Пронајдете не на следниве мрежи: