Избрана најубавата девојка во Македонија. Еве кој ќе не претставува на „Miss Globe 2014“

Во хотелот „Романтик“ во Дојран се одржа изборот на Мис на Македонија 2014 за Miss Globe.Во хотелот „Романтик“ во Дојран се одржа изборот на Мис на Македонија 2014 за Miss Globe. Победничка на изборот е Надица Димовска која има 19 години и ќе не претставува на светскиот избор за  Miss Globe 2014. Прва придружничка е Ивана Георгиевска исто така од Скопје која има 16 години, а за втора придружничка е избрана Ангела Ставревска исто така 16 -годишна од Охрид.
Победничките добија стипендии од Факултетот за туризам и менаџмент во износ од 10.000 евра, како и други награди од спонзорите.
Во хотелот „Романтик“ во Дојран се одржа изборот на Мис на Македонија 2014 за Miss Globe. Победничка на изборот е Надица Димовска која

Пронајдете не на следниве мрежи: