Изгледа како да ја цртало дете- Фотографија на Бритни продадена за 10.000 долари

Бритни Спирс го остави микрофонот и се фати за четката за сликање, а нејзиното “ремек дело” е продадено верувале или не за 10.000 долари.Сепак, се работи за хумана акција бидејќи сите пари отишле за семејствата на жртвите на масакрот во Лас Вегас.Сепак, се работи за хумана акција бидејќи сите пари отишле за семејствата на жртвите на масакрот во Лас Вегас.

Пронајдете не на следниве мрежи: