Изгледа како обично село, но крие морничава тајна

Loading...

На прв поглед Миракл Вилиџ на Флорида изгледа како типично американско предградие идеално за одмор од градската врева, но Миракл Вилиџ е се само тоа не.Ова место крие доста морничава тајна, а таа е врзана за жителите, главно регистрирани сексуални престапници и педофили.
Пола од популацијата на ова место ја сочинуваат сексуални престапници, многу од нив осудени поради злоставување на деца и малолетници. Бидејќи се осудени на затворски казни, присилени се до крајот на животот да живеат под надзор и далеку од другите луѓе.
Најмалку 800 метри од училиште
Од училишта, градинки и цркви мора да бидат оддалечени најмалку 800 метри, а не смеат да бидат блиску ниту до автобуските станици. Пред куќата каде живеат мора да постават голем црвен напис на кој покрај неговото име стои и предупредување „осуден сексуален предатор“.
Миракл Вилиџ го основал Пат Роверс, кој и сам поминал 12 години во затвор поради секс со студентки на кои им бил спортски тренер.
Кри Давсон, еден од жителите вели дека девојка го лажела дека е полнолетна и поради тоа завршил во затвор.
-Ме осудија како 18 годишник затоа што имав секс со својата девојка која имала само 14. Лажеше за своите години и ми покажа лажна лична карта. Сите мои пријатели исто така веруваа дека има 18 години, изјави тој.
Крис сега има девојка која ја запознал во црква и која знае дека отслужил казна поради секс со малолетничка.
-Стигмата и понатаму ќе ја носам и ако се венчаме. Можам да имам деца, но не можам да организирам роденденски забави со други деца, а уште е поголем проблемот тоа како да им кажам дека татко им е сексуален престапник, вели Крис.
 
Ова место крие доста морничава тајна, а таа е врзана за жителите, главно регистрирани сексуални престапници и педофили.
Пола од популацијат

loading...