Изјави на очевидците: „Мртви тела имаше насекаде. Бебиња, деца…“

Најмалку 24 илегални емигранти загинале, а многумина се водат како исчезнати, по бродолом во Босфор, објавуваат турските медиуми.Повеќето од загинатите се деца, а 7 лица се спасени од рибари.
На потонатиот брод патувале 40 имигранти. Според објавените податоци, емигрантите патувале кон Романија.Повеќето од загинатите се деца, а 7 лица се спасени од рибари.
На потонатиот брод патувале 40 имигранти. Според објавените податоци, емигра

Пронајдете не на следниве мрежи: