Изведуваше стриптиз за да заработи Ајфон Х, но…

Loading...

Моментот кога руската студентка Јевгенија С. (19) се соблекува гола се со цел да заработи нов Ајфон Х стана вистински вирален хит на социјалните мрежи.Станува збор за девојката која преку стриптиз сакала да заработи за новиот Ајфон Х, а наместо тоа таа добила ефтин, украден и половен телефон, а освен тоа таа била избркана и од факултет.
 
На снимката се гледа како девојката ги покрива своите голи гради со рацете додека неколку момчиња во позадина викуваат и гледаат во неа.
Мајката на девојката работи неколку работи како би го платила образованието на нејзината ќерка и вели дека нејзината ќерка понекогаш прави работи кои ќе и ги кажат другите без да размисли на последиците, пишува Дејли меил.
 
Станува збор за девојката која преку стриптиз сакала да заработи за новиот Ајфон Х, а наместо тоа таа добила ефтин, украден и половен телефон, а ос

loading...