Извесна Фрчкоска повторно навредува по Фејсбук

Loading...

Нашиот сајт, како што знаете информира навремено и професионално. Се разбира не секој е од тоа задоволен. Ние имаме најголема публика од над 3 милиони посетители на месечно ниво…Меѓутоа секогаш се трудиме да не коментираме или пак да ги „солиме“ вестите по примерот на порталите кои ги влечат своите финансии од соросоидни и опозициски извори. Па затоа некои не напаѓаат дека сме вакви или онакви. Тоа не ни пречи – затоа што тоа ни потврдува дека не читаат. 
Она што не очекувавме е дека на наш текст ќе се појават меѓунационални препукувања и дека Ромите ќе се навредуваат како да се граѓани од втор ред. Но, за жал не е така. Извесна Фрчкоска реагираше бурно и Ромите ги навреди токму како во времето на нацистите… Да се надеваме дека профилот е лажен и дека не е тоа таа особа за која се сомневаме дека е. 
Впрочем прочитајте и проценете сами. Наша работа е да ве информираме. Особено затоа што не е прв пат ова да се случи…
А ако ве интересира да се потсетите за кој текст се работи, повелете линкМеѓутоа секогаш се трудиме да не коментираме или пак да ги „солиме“ вестите по примерот на порталите кои г

loading...
Loading...