Извршил самоубиство затоа што не можел да ги исполни барањата на професорот!

Се самоуби дете од Кина, поради тоа што не можел да ги исполни барањата на професорот.Момче (10) се самоубило скокајќи од 30 кат, затоа што, како што пренесуваат кинеските медиуми, не успеал да напише самокритично писмо со извинување кое го побарал неговиот наставник, а од училиштето соопштиле дека детето починало „случајно“.
Кинеските медиуми велат дека момчето не успеало да го напише писмото, по што професорот му рекол да скокне од зграда затоа што доживеал неуспех.
Локалните власти велат дека се уште е истрагата во тек, по што ќе се докаже под кои околности настанала смртта кај ученикот.Момче (10) се самоубило скокајќи од 30 кат, затоа што, како што пренесуваат кинеските медиуми, не успеал да напише самокритично писмо со извинување

Пронајдете не на следниве мрежи: