Извршиле обид за грабеж во неговиот дом, но тој ги фатил: Пет дена се слушале врисоци бидејќи тој ги…

Станува збор за Американците Гарфилд Морган (54) и неговиот соучесник во кражбата Ким Гордон (36) кои се обиделе да го ограбат домот на Хари Харингтон, во соседството познат како „човекот волк“.По дознавањето дека тие се во неговата куќа и сакаат да ја ограбат, тој ги фатил и ги силувал по што ги држел затворени цели пет дена.
Тој сите тие денови ги навредувал, тепал и сексуално злоставувал, по што соседите морале да го пријават во полиција откако слушнале чудни врисоци кои доаѓале од неговиот дом.По дознавањето дека тие се во неговата куќа и сакаат да ја ограбат, тој ги фатил и ги силувал по што ги држел затворени цели пет дена.
Тој

Пронајдете не на следниве мрежи: