Ја изгуби битката со ракот, почина Дона Арес

Loading...

Ја изгуби битката со  ракот, почина Дона АресПејачката Дона Арес почина по долго и тешко боледување, објавува српскиот портал Ало.
Азра Колаковиќ, позната како Дона Арес почина на 40 години.
Пејачката која три пати водеше битка со рак, починала денес во родниот Бихаќ.Пејачката Дона Арес почина по долго и тешко боледување, објавува српскиот портал Ало.
Азра Колаковиќ, позната како Дона Арес почина на 40 г

loading...