Ја најде девојката од Егзит што ја бараше преку Фејсбук. Сега раскажува ШТО се случило!

Loading...

Милан Ѓуриќ од Сомбор после Егзит фестивалот во Нови Сад објави статус со кој го запали Фејсбук.Имено, тој ја бараше девојката со која една фестивалска ноќ играл, а освен облеката која ја носела на себе, не се сеќавал на нешто друго.
После кратко време неговата приказна направи вистински бум и сите сакаа да му помогнат да ја најде девојката.
Сега Милан открива што се случувало откако го објавил прочуениот статус.
– Се случи тоа да одреагирам навистина онака како што одреагирав на моите емоции и да го објавам тој статус. Одеднаш сосема неочекувано, масата почна да лајкува и шерува. Немав поим што се случува и не сфатив на почетокот што се случува. Ја пронајдов откако по три дена ми се јави нејзин другар и ми прати нејзина фотографија и ме праша дали е тоа таа. Прво ги испратив другарите кои беа со мене да се уверат дали се работи за девојката што ја барав и тие ми потврдија дека се работи за истата личност. Успеав да го најдам и нејзиниот број – рекол Милан.
После тоа се случил и првиот контакт.
– Почнавме да се допишуваме. Девојката рече дека тоа сега одеднаш е голема еуфорија и дека не знаела за тоа бидејќи немала Фејсбук. Повозрасна е од мене и мислам дека тоа сега најмногу ѝ пречи, колку што можев да заклучам. Моментно не сака ништо додека ситуација не се смири. Јас се надевам и би сакал во скоро време да се запознаеме и да докажаме дека сето ова се исплатело, бидејќи многу ми се допаѓа. Ете само може да додадам дека ќе се потрудам да ја наговорам да се запознаеме и да сфати колку сум упорен да ѝ ги докажам своите емоции – заклучува Милан и додава дека не се надевал на толку внимание, но дека му годи.Имено, тој ја бараше девојката со која една фестивалска ноќ играл, а освен облеката која ја носела на себе, не се сеќавал на нешто друго.
П

loading...