Ја паметиме како најубавото девојче на светот: Еве како изгледа денес!

Loading...

Тилен Блондо имаше само 10 години кога се појави во парискиот „Вог“, нашминкана и со високи потпетици.Нејзиното деттво беше поинакво од детствата на другите деца, таа порасна на страниците на модните списанија со титулата најубаво девојче на светот. Тилен денес е тинејџерка, има 15 години и не се откажува од модата.
Таа е ќерка на познат фудбалер и позната француска глумица, а кариерата ја започна на само 4 години, кога се појави на ревија на Жан Пол Готје.
Погледнете како таа изгледа денес, на следната страница:

Фотографирањето за „Вог“ ја направи планетарно позната, но со себе донесе и низа критики. Многумина им замеруваа на нејзините родители што дозволиле нивното девојче да се најде на фотографии кои воопшто не одговараат на нејзината возраст.
Нејзиното деттво беше поинакво од детствата на другите деца, таа порасна на страниците на модните списанија со титулата најубаво девојче на светот.

loading...