Ја паметите ли згодната Наташа од „Жикина Династија“? – Погледнете како изгледа денес!

Loading...

Српската актерка Гала Виденовиќ своевремено важепе за една од најатрактивните актерки на нејзината генерација, а помладата публика најчесто ја препознава по нејзината улога на згодната Русинката Наташа во “Жикина династија”Секс симбол од 80-тите години. Српската актерка Гала Виденовиќ своевремено важепе за една од најатрактивните актерки на нејзината генерација, а помладата публика најчесто ја препознава по нејзината улога на згодната Русинката Наташа во “Жикина династија”
Виденовиќ се омажи за режисерот на серијалот „Метла без дршка“ („Metla bez drške”), Владимир Алексиќ со кој има два сина Дамјан и Павел, а во моментов живее на релација Србија-Америка.

Секс симбол од 80-тите години. Српската актерка Гала Виденовиќ своевремено важепе за една од најатрактивните актерки на нејзината генерација, а пом

loading...
Loading...