Ја перпознавате ли: Ова девојче денес го освојува светот!

Loading...

Кога почнала да се занимава со мода, наидувала на големи пречки. Тоа што е дел од познатото, омилено семејство, на многумина им било доволно да не видат деа таа во себе има потенцијал за голема модна ѕвезда. И покај се таа се изборила и во 2014 е прогласена на манекенка број 1 во светот.Кендл Џенер оваа година стана заштитно лице на Есте Лаудер, а на инцстаграм ја следат 33 милиони, а се очекува следната година да ја замени Кара Делевин во кампањата Шанел.Дека ќе постигне глем успех, било јасно кога пред познатата поусестра Ким Кардашијан се појавила на насловните срани на американскиот Вог. Штом Ана Винтур ѝ рекла „да“, сите врати во модниот свет ѝ се отвориле.
Модните недели ширум светот во 2014 беа нејзини.„Не го користев името на семејството за ова што го постигнав. Всушност работев многу за да го постигнам ова. Не се случи само од себе“, рекла Кендл.Помеѓу сестрите, Ким, Клои, Корти и Карли, таа има најмногу стил, сите сестри се застапени во медиумите, но се проценува дека најголемо влијание има Кендл.
Кендл Џенер оваа година стана заштитно лице на Есте Лаудер, а на инцстаграм ја следат 33 милиони, а се очекува следната година да ја замени Кара Де

loading...
Loading...