Ја побарал за жена својата девојка со Даунов синдром: Нејзината реакција ќе ве остави ВО СОЛЗИ!

Loading...

Ешли Гринхал се родила со Даунов синдром. Нејзиното семејство се собрало за да го прослават нејзиниот дваесет и прв роденден, и нејзината матура, но на нејзино огромно изненадување, нејзиното момче Дени ја побарал за жена.Ешли ги отвора разните предмети што и ги подариле за роденден, кога наеднаш гледа мала кутија и веднаш и е јасно. Со среќа извикува: Прстен е! Ќе се мажам!
Ешли и Дени се заедно две години. И двајцата имаат Даунов синдром и неизмерно се сакаат. Иако Дени не бил сигурен дали е вистинското време за брак, сакал да и даде до знаење дека секогаш ќе биде тука за неа и дека само таа е во неговото срце. Затоа и купил прекрасен дијамантски прстен со парите што ги заштедил и клекнал пред неа.
Овој прекрасен пар планира да се венча по 4 години, кога проценуваат дека ќе бидат финансиски стабилни.
Видеото го гледаа над милион луѓе и 99 проценти од нив плачеа.
Ешли ги отвора разните предмети што и ги подариле за роденден, кога наеднаш гледа мала кутија и веднаш и е јасно. Со среќа извикува: Прстен е! Ќе с

loading...