Ја погребаа Џеј-Ло?!

Loading...

Џенифер Лопез беше жртва на невкусна шега на Твитер кој вистински ги потресе нејзините фанови.Откако некој на Твитер објави дека Лопез починала, веста почнала веднаш да се шири на социјалните мрежи и предизвика вистинска паника поради што мораше да реагира и службата за односи со јавност на Џеј Ло и да ја демантира информацијата. Откако некој на Твитер објави дека Лопез починала, веста почнала веднаш да се шири на социјалните мрежи и предизвика вистинска паника поради што мо

loading...
Loading...