Ја познавате како популарна кралица на селфињата, но знаете ли како изгледала на 16 години

Loading...

Најпопуларната старлета на денешницата, и самонаречена кралица на селфињата, пред да стане позната,  не била толку популарна, поготово во средно училиште. Секако, тоа не е само затоа што немала напумпани усни и други бројни пластични  интервенции, туку, како што велат нејзините познаници од средно, поради арогантниот став кој го имала кон дргургите луѓе.
Со почетокот на новиот милениум, Ким стана најдобра пријателка на Парис Хилтон. Сепак, двете нераздвојни пријателки, преку ноќ почнаа да се мразат една со друга.
Семејството Кардашијан  порано било просечно, богато семејство  желно за слава и конечно ги дочека своите пет минути откако порното на Ким го обиколи интернетот.
Набрзо, семејството доби поуда за реалити емисија, кој и понатаму опстојува, а гледаноста расте од година во година

 

Кардашијан денес спаѓаат во напознатите семејства на сите времиња, а изгледа дека тоа ќе биде уште долго време така, посебно доколку продолжат со скандалите и интригите  со кои секојдневно ги „честат“ медиумите.
Секако, тоа не е само затоа што немала напумпани усни и други бројни пластични  интервенции, туку, како што велат нејзините познаници од средн

loading...
Loading...