ЈА ПРЕПОЗНАВАТЕ?

Старлетата Станија Добројевиќ вчера во околината на Белград снимила спот за својата нова песна.
Таа се одлучила инспирација да и биде стилот на Ники Минаж, па со перика и капа заводливо танцува на жешкиот песок. Спотот ќе биде готов за две недели, а Станија припрема уште една песна.

Старлетата Станија Добројевиќ вчера во околината на Белград снимила спот за својата нова песна.
Таа се одлучила инспирација да и биде стило

Пронајдете не на следниве мрежи: