Ја прободела најдобрата другарка 65 пати поради оваа фотографија на Фејсбук

Loading...

Шеснаесетгодишната Еранди Елизабет Гутиерез, била уапсена откако ја убила својата најдобра другарка Анел Баез.Тинејџерката од Мексико својата другарка ја прободела дури 65 пати откако таа објавила фотографија на Фејсбук, каде двете се голи.
Откако Анел ја објавила фотографијата, бесната Еранди ја повикала на кафе да разговараат за проблемот.
Таа мислела дека ќе го спаси нивното долгогодишно пријателство, но во еден момент зела нож и брутално ја избодела.

– Можеби изгледа како да сум потполно смирена, но во мојата глава те убив најмалку три пати – напишала на Фејсбук само три дена по убиството.
Бидејќи е малолетна и како таква ќе ѝ се суди, на Еранди ѝ се закануваат 7 години затвор.Тинејџерката од Мексико својата другарка ја прободела дури 65 пати откако таа објавила фотографија на Фејсбук, каде двете се голи.
Откако А

loading...