Ја шокираше јавноста со своето признание: Шабан Шаулиќ открил дека Цуца и тој…

Loading...

Шабан Шаулиќ и Ивона Неговановиќ Цуца со месеци беа главна тема во медиумите поради наводната романса во која впловиле, но кралот на народната музика конечно одлучи да ја открие  вистината за нивниот однос.Иако Цуца зборуваше дека е вљубена во Шабан и дека многу го сака, Шаулиќ вели дека никогаш не бил во врска со младата колешка и дека цело време ја гледал како ќерка.

„Ја гледав Ивона како ќерка, но работата излезе од контрола. Повеќе не сме во контакт, а никогаш не сме биле заедно. Немав љубовна афера со неа“, изјавил Шаулиќ и додал:
„Во трговскиот цебтар имаше некое намаление па ме праша да одиме, а на Славија пријде да ми се заблагодари што ѝ помогнав да донесе една одлука. Ѝ понудиле некоја балада. Ѝ реков дека тоа  не е за неа бидејќи е млада и таква песна не ѝ треба. Таа ми се заблагодари и ме баци во образ“, додава ШаулиќИако Цуца зборуваше дека е вљубена во Шабан и дека многу го сака, Шаулиќ вели дека никогаш не бил во врска со младата колешка и дека цело време ја

loading...
Loading...