Ја спукаа левите! Сашка Цветковска, птицата која никогаш нема да полета

Loading...

Сашка Цветковска , по некогаш новинарка во „НоваТВ“ , влегува во филмот на Бади Скокач со Параглајдер(прашајго Сашка другартииии за поимот)!! Искрено , ниту познавав ваков анонимус како Сашка, која успехот кон својот самозамислен Зенит,за неа е дружбата со сопственикот на Тајм.МК, пренесува ОхридскајСашка се дрзнала да тера сатира со мене и Охридскај?? Но ете доколку толку и носи памет,а не и носи ,на нејзиниот пост на социјалната мржа фејсбук,ќе и дадам одговор ,не за друго , него од причина да научи малку Етика.
Ова е постот на дотичниот неук (не)новинар:

Сашка Цветковска , или залутала кај Бојран Јовановски ,за кого имам одлично мислење како новинар, или се’ умислила дека патот кон успехот е ако плукаш по колеги, или ако си му швалерка ,или женска на сопственикот на Тајм.Мк ?!!
Како и да било , го одбрале погрешниот со кого можат да се мерат.
Сашке , читаност се гради со навремени и точни вести, а не колку пати со некого ќе легнеш ,за да биде твојот пост прв на некој си Агрегатор на вести, во случајов Тајм.Мк.
Читанотса помеѓу Охридскај , и таму каде што ти работиш , уште 1000 агрегатори да имаш во кревет , нема да ја достигнете.
Како дознаваме Ние, секако дека најмалку тебе би ти кажал,немаш во таа лејката толкав капацитет ти да разбереш, зошто успехот Охридскај и јас како главен и одговорен уредник не го градиме преку дневно-ноќни секс забави , туку со работа, и она основното ,секогаш да бидеме први на изворот на информација, но тоа за тебе е Шпанско село!
Сашке – Спонзорушо , во далечното минато тајните служби употребувале такви како тебе за да дојдат до „кревет информација“! Времината се менуваат, она што ОхридСкај го напишал ,и јас како главен уредник ,секогаш било проверено и точно.
За крај , спонзорушо, на 11-ти, трк на Аеродром, дочекаја Нуланд, и дочекај го шефот за Национална Безбедност на САД , распрашајсе , и трк на летање.
П.С. Внимавај , летајнето е специфична вештина, такви како тебе ,никогаш не полетуваат.Сашка се дрзнала да тера сатира со мене и Охридскај?? Но ете доколку толку и носи памет,а не и носи ,на нејзиниот пост на социјалната мржа фејсбук,

loading...