Ја стави сијалицата под вода а тоа што го направи Ќ

Loading...

Неверојатно е што се може да се направи од една сијалица.Ја стави под водата, а она што го доби на крајот ќе ве изненади.
Погледнете го видеото…

 

loading...
Loading...