Ја убил девојката мислејќи дека е Бик во хороскоп

Американецот Даријус Џонсон ја убил својата девојка на спиење затоа што мислел дека е Бик во хороскоп.
Убиецот има 22 години. Тој откако ја убил девојката нападнал и една старица.
Имено, девојката воопшто не била Бик во хороскоп и е родена во ноември.
Американецот Даријус Џонсон ја убил својата девојка на спиење затоа што мислел дека е Бик во хороскоп.

Пронајдете не на следниве мрежи: