Ја убиле затоа што снимила филм за возрасни

Поранешната девојка на Ким Џонг- Ун, пејачката Хјон Сонг-вол и Мун Кјонг-јин, водач на оркестарот Унхас, се погубени во јавност поради кршење на тамошните закони за порнографија.Поранешната девојка на Ким Џонг-Ун била меѓу северноорејски изведувачи кои се стрелани на 20-ти август. Извори од Кина тврдат дека пејачката Хјон Сонг-воол и Мун Кјонг-јин, водач на оркестарот Унхас, се уапсени на 17 август, а погубени во јавност три дена подоцна, поради кршење на тамошните закони за порнографија.Тие биле обвинети дека снимиле сопствена секс снимка која потоа ја продавале низ Северна Кореја и Кина.
„Погубени се додека сите членови на оркестарот и нивните семејства беа присутни“ – изјавил изворот. Исто така, членовите на нивните семејства се пратени во затвор.Поранешната девојка на Ким Џонг-Ун била меѓу северноорејски изведувачи кои се стрелани на 20-ти август. Извори од Кина

Пронајдете не на следниве мрежи: