Ја знаете Наташа Беквалац, ги знаете и нејзините сестри, но чекајте да видите каква БОМБА е нејзината внука

Loading...

Теодора Секулариќ, ќерка на постарата сестра на Наташа, исто  така е пејачка и  настапува по клубови.Семејството  Беквалац  навистина може да се пофали  со  убави  жени, и  секако, најпозната  е Наташа, но  во  јавноста се појавуваат  и  нејзините сестри Кристина и  Драгана, но  треба да ја споменеме и  внуката на Наташа, Теодора Секулариќ (20), која пука од сексапил.
Ќерката на постарата сестра на Наташа, Драгана, исто  така се занимава со  пеење, а пред три години се појавила на аудицијата на „Ѕвездите на Гранд“, но  не минала во  главниот дел од натпреварувањето.

 
Теодора вели дека сега созреала  како  пејачка….

Инаку  Теодора редовно  настапува по  клубови и  напоменува дека сепак најважни и  се студиите по  психологија.
Семејството  Беквалац  навистина може да се пофали  со  убави  жени, и  секако, најпозната  е Наташа, но  в

loading...