Јасновидец откри – Кој ќе биде следниот маж на Северина?!

Loading...

Јасновидец ја предвидува љубовната иднина на познатата балканска пејачка Северина.Еден познат српски јасновидец вели дека може со сигурност да ја предвиди љубовната иднина на познатата балканска пејачка Северина.
– Знаев и претходно дека ќе заврши со градоначалник бидејќи нејзиниот живот е поврзан со луѓе кои го носат името Милан. Новиот маж во животот на Северина е Милан Бандиќ – тврди Милан Радоњиќ (36) попознат како видовиот Милан.

 

Јасновидецот Милан кој уште од мајчината утроба наводно знаел дека ќе може да предвидува, вели и дека последниот филм за Џејмс Бонд ќе се сними во 3250-та година и дека тогаш пејачот Мишо Ковач пак ќе биде ѕвезда бидејќи по смртта ќе се реинкарнира.
Дали сето ова е вистина или не, оставаме времето да покаже…Еден познат српски јасновидец вели дека може со сигурност да ја предвиди љубовната иднина на познатата балканска пејачка Северина.
– Знаев

loading...
Loading...