Јелена Карлеуша го запали Фејсбук- гола!

Loading...

На својот Фејсбук профил Јелена Карлеуша објави разголена фотографија. Јелена Карлеуша во секое време мисли на своите фанови. Па така и сега од Турција испрати „топли“ поздрави до фановите на Фејсбук. Покрај разголената фатографија Јелена напишала KISESS from Turkey.
 

Post by Jelena Karleusa.
Јелена Карлеуша во секое време мисли на своите фанови. Па така и сега од Турција испрати „топли“ поздрави до фановите на Фејсбук. Покра

loading...
Loading...