Јелена Карлеуша и понатаму во брaк со Бојан Кариќ!

Loading...

Поминаа точно 10 години: Пејачката и бизнисменот се заколнаа на вечна љубов пред Бога на 23 септември 2004 година, а набрзо потоа  се разделија, но се уште не побарале Црквата да ги разведе.Поминаа точно 10 години: Пејачката и бизнисменот се заколнаа на вечна љубов пред Бога на 23 септември 2004 година, а набрзо потоа  се разделија, но се уште не побарале Црквата да ги разведе.
Јелена Карлеуша и понатаму е во брак со Бојан Кариќ, за кој се омажи на 23  септември 2004 година во Црквата Св. Петар и Павле на Топчидер.
Некогашните сопружници, чија венчавка  пред точно десет години во медиумите беше прогласена за свадба на векот, во заедница поминаа само четири месеци, по што се разведоа.

Во други бракови
Но, тие го поништиле само граѓанскиот брак, но до денешен ден ни пејачката ниту синот на Сретен Кариќ не поднеле барање да се раскине и нивниот црковен брак.
„Јелена и Бојан тргнаа секој по својот пат и двајцата набрзо запловија во нови бракови. Бојан во 2007 се ожени со Маша со која има близнаци, додека Јелена Карлеуша година дена подоцна се омажи за фудбалерот Душко Тошиќ, на кого му роди две ќерки. И едниот и другиот пар никогаш не се венчаа во црква, туку на вечна љубов се заколнаа само пред матичар“, наведува извор.
Поминаа точно 10 години: Пејачката и бизнисменот се заколнаа на вечна љубов пред Бога на 23 септември 2004 година, а набрзо потоа  се разделиј

loading...
Loading...