Јелена Карлеуша се искрши! Аца пријде да ја придржи за да не падне!

Loading...

„Јецо, чекај ме да ти помогнам“- и кажа Аца на пријателката која се „искрши“ на штиклите.Српскиот пејач Аца Лукас многу и се восхитува на својата пријателка од жирито на „Ѕвездите на Гранд“ Јелена Карлеуша, па гледа да и се најде кога е во неволји.

Пејачот доаѓаше на снимањето на познатото натпреварување, на паркингот пред студиото ја виде Јеца која се „мачи“ на штиклите и отиде да и помогне. Лукас одеше позади нејзе, сакајќи да ја стигне, а кога ја виде Карлеуша викна по нејзе: „Јецо чекај ме да ти помогнам“, Пејачката се израдува кога го здогледа пријателот, а Лукас како вистински џентлмен и пружи рака. Меѓутоа, после неколку секунди на фолкерот му заѕвони телефонот, па ја остави Карлеуша да оди само во студиото!

Српскиот пејач Аца Лукас многу и се восхитува на својата пријателка од жирито на „Ѕвездите на Гранд“ Јелена Карлеуша, па гледа да и се

loading...