Јелена Розга ГИ ПОДГРЕА ГЛАСИНИТЕ: Имаме наследник!

Loading...

Јелена Розга денеска предизвика вистинска мешаница на социјалните мрежи. За тоа беше доволно покрај обичната фотографија од себе да стави двосмислен статус.„Имаме наследник“ – напиша русокосака сплиќанка и ги вознемири своите обожаватели.
Гласините ги подгреа и нејзиниот портпарол, Мате Рончевиќ кој во коментар постави бебе и цуцла.
Додека некои веруваат дека пејачката ќе стане мајка, други се сомневаат дека е во прашање нова песна. Јелена сѐ уште не објаснила што значи нејзината објава, а нејзиниот драг Стјепан Хаусер уште не се огласил.
„Имаме наследник“ – напиша русокосака сплиќанка и ги вознемири своите обожаватели.
Гласините ги подгреа и нејзиниот портпарол,

loading...