ЈК ќе престане да пее доколку собере 784.510 лајкови?!

Деновиве на социјалната мрежа Фејсбук се појави фотографија од Јелена Карлеуша која држи плакат со натпис: „Ако соберам 784.510 лакови, ќе престанам да пеам“. Ова најверојатно е шега од страна на некој кој не е голем фан на популарната ЈК, но познавајќи ја пејачката и нејзината присутност на социјалните мрежи, очекуваме нејзина реакција штом ќе ја види фотографијава.
Каква ли ќе биде таа?
Деновиве на социјалната мрежа Фејсбук се појави фотографија од Јелена Карлеуша која држи плакат со натпис: „Ако

Пронајдете не на следниве мрежи: