Јоци: Граѓанинот Јани Макрадули протестираше против заменикот министер Јани Макрадули

Loading...

Новинарката Јорданка Ивановска – Јоци, на својот Фејсбук профил го коментира вчерашниот протест за почист воздух, каде се појави и Јани Макрадули од СДСМ кој е заменик министер во ресорното министерство.„Јани VS Јани. Граѓанинот Јани Макрадули, вчера, протестираше за почист воздух против заменик министерот за животна средина, Јани Макрадули.  Вториот Јани рекол ќе преземе мерки, ама не кажал какви. Првиот Јани не знаеме што рекол, пошто никој не го прашал што бара на протест“, наведува Ивановска во својот коментар.

 „Јани VS Јани. Граѓанинот Јани Макрадули, вчера, протестираше за почист воздух против заменик министерот за животна средина, Јани Макрадули.&

loading...