Јоко Оно во болница!

Loading...

Јоко Оно (83) била хоспитализирана во петокот.Поради страв дека ќе доживее шлог, итно била пренесена во болница.
Синот на вдовицата на Џон Ленон, ја смири јавноста и објави на Твитер дека неговата мајка е само исцрпена.
Оно претходно боладувала од грип и можеби станува збор за компликација предизвикана од вирусот.
Јоко Оно е позната како сопруга на познатиот Џон Ленон, кој бил убиен.
Порано неделава, изјавила дека нејзината врска со Ленон, предизвикувала тензии кај Битлсите.Поради страв дека ќе доживее шлог, итно била пренесена во болница.
Синот на вдовицата на Џон Ленон, ја смири јавноста и објави на Твитер де

loading...
Loading...