Југослав Кариќ се огласи по лезбо аферата меѓу Марија и Елена. Еве што кажа!

Loading...

Во регионот веќе неколку дена е главна веста за врската меѓу Марија Шерифовиќ и Елена Кариќ, а сопругот на познатата дизајнерка за прв пат одлучи јавно да го даде својот коментар.Југослав Кариќ на својот Инстаграм профил објавил фотографија од него и неговата сопруга и напишал симболичен коментар. 
„ Кога коренот е длабок, нема причина да се плашите од невремето. Никој не може да нѐ скрши. Ширете љубов, а не отров…“
Југослав Кариќ на својот Инстаграм профил објавил фотографија од него и неговата сопруга и напишал симболичен коментар. 
„ Кога

loading...