Јусеин Болт по секс скандалот, со уште една лудост!

Loading...

Лудите ноќи со различни девојки во Бразил и Лондон и медиумски написи за прељубите на Усеин Болт по неговиот успех на Олимписките игри годинава, очигледна не ја оддалечија неговата девојка Каси Бенет од него.Болт на Снепчет објави заедничка фотографија со неа и напиша: Таа кажа ДА!
Имено, по олимписките секс скандали, Болт ја одвел Каси на луксузен одмор на Бора Бора, каде ја запросил. Веројатно имал добро објаснување за скандалите за кои информираа медиумите пред околу десетина дена.
Болт на Снепчет објави заедничка фотографија со неа и напиша: Таа кажа ДА!
Имено, по олимписките секс скандали, Болт ја одвел Каси на луксу

loading...