Каде е Бранко?

Loading...

Откако опозициската партија СДСМ го избра својот нов лидер, Зоран Заев, поранешниот лидер Бранко Црвенковски го снема.
Како што дознаваат извори на неделникот „Република“, Црвенковски со своите блиски соработници заминал во САД:
Според истиот извор, Црвенковски планирал да престојува две недели во Флорида, а потоа ќе прошетале на десетина дена во Њујорк.
Но, она што како интересно се издвојува е тоа што партиски извори велат дека Црвенковски ни малку не загубил од своите влијание во СДСМ, туку новиот лидер Зоран Заев секојдневно, па дури и неколку пати на ден го брифирал за случувањата во Скопје.Откако опозициската партија СДСМ го избра својот нов лидер, Зоран Заев, поранешниот лидер Бранко Црвенковски го снема.

loading...
Loading...