Каде го прослави роденденот најпознатата баба во Холивуд?

Без обзир на нејзините години Бети Вајт, не се пензионира туку продолжува со работа. Бети го прослави својот роденден трчајки и вежбајки ги своите сцени за хумористичната серија “ Млади и гладни“ а вечерта славела со своите најблиски.
  -Зошто да престанам со работа? Нема да застанам додека телото ме држи. Најдобро од се е што го дочекав 95иот роденден и сеуште работам- порача Бети.
Пред 4 години Бети Вајт влезе во книгата со рекорди како актерка со најдолга кариера од дури 77 години и сега за сега сеуште нема намера да се застане. -Зошто да престанам со работа? Нема да застанам додека телото ме држи. Најдобро од се е што го дочекав 95иот роденден и сеуште работам- порач

Пронајдете не на следниве мрежи: