Каде исчезна бинго девојката Натали Грубовиќ?

Loading...

Натали Грубовиќ на сите попозната како „бинго девојка“ која освен со водителството се занимаваше и со манекенство остави голема „трага“ на македонската телевизија.Но, одеднаш исчезна од малите екрани. 
Што ли прави Натали денес? Дали можеби е некаде среќно заљубена и решила да живее подалеку од јавноста?
Засега сеуште немаме информации за нејзиниот сегашен живот, но се надеваме дека повторно ќе се појави и пријатно ќе не изненади сите на малите екрани. 
На следниот ЛИНК можете да ги погледнете бинго девојките некогаш и денес!
 Но, одеднаш исчезна од малите екрани. 
Што ли прави Натали денес? Дали можеби е некаде среќно заљубена и решила да живее подалеку од ј

loading...
Loading...