Каде исчезна убавицата Кејти-еве како таа изгледа денес

Loading...

На најновите фотографии актерката изгледа двојно постара…Ни трага од убавината со која го воодушевуваше светот. Некогаш прекрасната актерка Кејти Холмс денес изгледа непрепознатливо!
Таа доби големи црни подочници, отечени и спуштени капаци како и длабоки брчки.
Поранешната сопруга на Том Круз и мајката на осумгодишното девојче Сури без шминка е сосема друга жена од оние на кои сме навикнати и која многу пати ја понесе титулата на убавица и најубава дама на црвениот тепих.
Кејти со 35 години на најновите фотографии изгледа двојно постаро и речиси е неверојатно дека пред само неколку месеци изгледаше прекрасно.

 
А изгледа тајната формула за добриот изглед била во фотошопот…. А еве како изгледа таа денес…
Некогаш прекрасната актерка Кејти Холмс денес изгледа непрепознатливо!
Таа доби големи црни подочници, отечени и спуштени капаци како и дла

loading...
Loading...